Jaguar Dejonckheere Kortrijk
 

Jaguar News

Nieuws
Promoties
 • 1/01/2023

  Het Jaguar Salon

  Het autosalon vindt dit jaar plaats in onze concessie! Geniet dankzij de saloncondities van een voordeel tot meer dan € 4.800 afhankelijk van het gekozen model. Ontmoet ons in onze showroom of boek een online afspraak. We staan hoe dan ook voor u klaar.

  Lees meer
 • 1/01/2023

  Een elektrische Jaguar is nog steeds een Jaguar

  Ons assortiment volledig elektrische en hybride auto's is een uiting van de legendarische prestaties, intelligente technologieën en het prachtig vooruitstrevend design van Jaguar. Onze verkoopsadviseurs geven u in tijden van veranderende fiscaliteit graag professioneel advies.

  Lees meer
 • 12/12/2022

  De ideale gezinswagen!

  Fan van dat tikkeltje meer? Dan is de Jaguar F-Pace met zijn ruime koffer en achterbank de perfecte wagen voor u en uw gezin. Deze SUV is beschikbaar in diesel, benzine of hybride uitvoering. Wil je de voordelen van deze wagen ontdekken tijdens jouw dagelijkse routines? Vraag gerust een testrit aan!

  Lees meer
 • 2/12/2022

  Dejonckheere aan het woord!

  Christophe Dejonckheere begon samen met vrouwlief aan zijn eigen grote ondernemersavontuur in 2005. Automobiel was al altijd zijn ding geweest en bij BMW in Roeselare kon hij in dienstverband lange tijd aan de slag in een salesfunctie...

  Lees meer
 • 15/09/2022

  De deadline voor optimale fiscaliteit komt eraan

  Vanaf 2023 zullen de PHEV’s minder fiscaal voordelig zijn. Maar als je nog voor 2023 bestelt, kan je onder de huidige fiscaliteit genieten van een een maximaal fiscaal voordeel of bijna 100% aftrekbaarheid.

  Lees meer
 • 14/07/2022

  Jaguar What3Words Navigatie

  Navigeer met uiterste nauwkeurigheid naar elk denkbaar punt overal op aarde in slechts 3 woorden. Jaguar is de eerste autoconstructeur die een uiterst betrouwbaar navigatiesysteem biedt - waarmee u zelfs de meest afgelegen locaties kunt bereiken - dankzij de innovatieve What3Words-technologie die in de auto's van ons merk wordt ingebouwd.

  Lees meer
 • 18/05/2022

  Vraag een proefrit aan

  Op zoek naar een nieuwe wagen? Een wagen gevonden waarvan u in de wolken bent? Maak dan nu een afspraak voor een proefrit!

  Lees meer
 • 18/05/2022

  Wij nemen uw huidige wagen over!

  Snel, eenvoudig en betrouwbaar u huidige wagen verkopen? Bij ons bent u op het goede adres! Onze getrainde verkopers staan paraat om uw huidige wagen te laten schatten en er alles aan te doen zodat u de beste prijs krijgt voor uw wagen!

  Lees meer
 • 1/12/2020

  Jaguar Approved: standaard met 2 jaar garantie

  Gecertificeerde Jaguar directie- en tweedehandswagens met hoge kwaliteitsstandaarden, standaard met 2 jaar garantie en Jaguar Assistance. Jaguar rijplezier van de bovenste plank kan ook in een jonge, volledig geïnspecteerde en in onberispelijke staat gebrachte Jaguar.

  Lees meer